Tervetuloa

Tervetuloa lukemaan tätä blogia. Idea lähti siitä että teki mieli jakaa meidän elämää koskenut kokemus muiden kanssa sekä samalla pistää ylös se mitä oikein tapahtui. Aika kun kultaa muistot, ne ikävätkin.

Syy miksi blogin nimi on Käävälle Kyytiä  johtuu siitä että kun puu vanhenee siihen tulee kääpiä; samoin käy joillekin ihmisille. Tulee kasvaimia ja muita jotka lahottavat ja tuhoavat runkoa. Siksi päätimme että meidän ”Kääpämme” saa kyytiä.

Syöpiä on erilaisia ja jokainen tapaus, jokainen potilas ja jokainen hoito on yksilöllinen. Tämä blogi ei siis ole kenellekään mikään virallinen tapa miten toimia ja miten hoitaa. Se on meidän tapauksemme joka oli meidän kokemuksemme, hoitomme ja tuloksemme.

Se miksi kirjoitan me-muodossa on se että vaikka vain toinen on potilas koskee syöpä koko perhettä niin että siitä tulee yhteinen asia. Se joko jakaa tai yhdistää mutta piiloon siltä ei pääse.

Kommentteja, kysymyksiä ja palautetta otetaan mielellään vastaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *